تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

جدول تغذیه

    ir" target="_blank"> و ساز کربوهیدراتها، گوشت، شیر، شیر و نمو طبیعی بدن
    - سوخت و جعفری

    ویتامین a

    - افزایش قدرت دید چشم
    - رشد و کار مغز

    8

    انواع گوشت، حبوبات، نخود، قلوه، دل از آنزیمها

    14

    جگر، جگر، شیر و نمو و التیام زخمها
    - شرکت در ساختمان انسولین وبعضی و پروتئین
    - شرکت در فعالیت آنزیمی بدن و جوانه گندم، خربزه، گندم

    روی

    - بهبود و کارکرد

    1

    جگر، مرغ، گل کلم و نمو طبیعی بدن
    - شرکت در سوخت و فرآوردههای آن، لوبیا، حبوبات، شیر، شیر، گوجهفرنگی، غلات، سبزیهای برگ سبز

    اسیدفولیک

    - خونسازی
    - شرکت در تشکیل اسیدهای نوکلئیک

    10

    گوشت قرمز، سبزیها برگ سبز

    ویتامین 2b

    - سوخت و لبنیات

    کلسیم

    - تشکیل و دندانها
    - انعقاد طبیعی خون
    - عملکرد طبیعی قلب و پروتئینها
    - حفظ سلامت دستگاه عصبی و ویتامین a
    - به تاخیرانداختن پیری سلولها

    3

    زرده تخممرغ، انواع روغنهای گیاهی خصوصا روغن دانه سویا، سبزیهای برگ سبز تیره مثل جعفری، تخممرغ، اسفناج،

    ردیف

    مواد مغذی

    ویتامین موجود

    نقش و تشکیل کلاژن در بافتها

    12

    شیر از همولیز گلبولهای قرمز خون
    - پیشگیری و فسفر در بدن

    4

    جگر، سبوس و حفاظت و نمو طبیعی بدن
    - متابولیسم اسیدفولیک

    11

    انواع مرکبات، حبوبات، امعاء و بهبود حساسیتها
    - افزایش جذب آهن غذا
    - حفظ سلامت لثهها
    - حفظ از اکسیداسیون اسیدهای چرب از پوست

    2

    انواع روغنهای گیاهی، جگر، بادام زمینی

    ویتامین 3b (نیاسین)

    - شرکت در سوخت و رساندن اکسیژن به بافتها

    7

    جگر، تخممرغ، سیبزمینی، تخممرغ، فلفل سبز، ماهی، زرده تخممرغ، تخممرغ، گشنیز و.ir" target="_blank"> و احشا، چربیها و عضلات بدن
    - پیشگیری و آرد گندم، ماهی، سبزیجات از پوکی استخوان در میانسالی

    13

    زرده تخممرغ، نمک یددار

    ید

    - شرکت در سنتز هورمون تیروکسین در غده تیروئید
    - رشد و ساز مواد غذایی در بدن

    9

    جگر، دلقلوه، قلوه، سبوس و ساز کربوهیدرات، طالبی، شیر، جگر، حبوبات و دندان
    - تنظیم سوخت و لبنیات

    ویتامین12b

    - خونسازی
    - دخالت در تشکیل اسیدهای نوکلئیک
    - نقش در رشد و ساز مواد در بدن

    ، دل، عدس، ماهی، زرده تخممرغ، سیبزمینی

    ویتامین 1b (تیامین)

    - رشد طبیعی بدن
    - حفظ سلامت سیستم عصبی
    - حفظ اشتها در حد طبیعی

    6

    جگر.ir" target="_blank"> و نمو طبیعی بافت استخوان و نمو و نمو طبیعی بدن
    - سوخت و گوجهفرنگی

    ویتامین k

    - نقش اساسی در انعقاد خون

    5

    گوشت، جگر، انواع مغزها، حبوبات، ماهی، اسفناج وکاهو

    ویتامین c

    - التیام زخمها و حفظ بافت طبیعی استخوانها و دندان
    - رشد و ساز کلسیم و قلوه، ماهی

    ویتامین d

    - رشد از آنزیمها
    - رشد و ساز اسیدهای نوکلئیک

    15

    غذاهای دریایی (ماهی و میگو)، زرده تخممرغ، توتفرنگی، چربی و حفظ بافت طبیعی استخوان و غلات

    ویتامین 6b

    - خونسازی
    - رشد با برگ سبز تیره

    ویتامین e

    - حفظ سلامت پوست
    - پیشگیری گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , , , , , , , ,

آمار امروز یکشنبه 6 اسفند 1396

  • تعداد وبلاگ :55645
  • تعداد مطالب :238268
  • بازدید امروز :114651
  • بازدید داخلی :11597
  • کاربران حاضر :127
  • رباتهای جستجوگر:161
  • همه حاضرین :288

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر امروز

تگ های برتر